Woordje van de vb’s

chironautHier zijn we weer. Terug van weggeweest. Na een zalig kamp, zijn we klaar om er samen met Ziggy een spetterend jaar van te maken. Het was al goed, maar alles kan beter !

Met trots stellen we jullie onze nieuwe leidingsploeg voor. 19 enthousiaste leiders en leidsters, waarvan 5 spiksplinternieuwe, staan klaar om er elke zondag opnieuw tegenaan te gaan om er voor elk lid een plezante namiddag van te maken.

We hebben afscheid moeten nemen van een grote groep ervaren leiding, die zich jarenlang belangeloos hebben ingezet voor onze Chiro. Bedankt mannen, jullie waren TOP!!!

We verwelkomen uiteraard iedereen, maar vooral onze nieuwe leden. Hopelijk voelen jullie je snel thuis!

Achteraan vinden jullie de adres- en telefoonlijst van de leiding en wie er voor welke groep verantwoordelijk is. Voor vragen kan je in de eerste plaats bij hen terecht, maar ook de groepsleiding en de VB’s (volwassen begeleiders) kan je altijd aanspreken.

Nog even reclame maken voor onze facebookpagina en website. Hierop vind je foto’s en belangrijke informatie. Like en volg onze facebookpagina Chiro Waarloos.

De website vind je op chiro-waarloos.be.

T-shirts van Chiro Waarloos zijn te verkrijgen bij Bart en Ellen. Prosper De Vochtlaan 52. Deze zijn verplicht te dragen vanaf Rakwi. Er zijn ook enkele tweedehands-chiro-uniformen en truien voor een zacht prijsje te verkrijgen daar. Heb je chirokledij die te klein is en nog in goede staat, mag je die altijd daar afgeven.

Zet alvast in je agenda: zondag 19/11 Kriko (Christus Koning, een chiro-feestdag). Een hele dag Chiro voor alle groepen van 9.00u tot 17.00u.

Luc en Linda

chiro

Categorieën: Algemeen

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: