november – december

5/11: Vandaag houden we een heuse gezelschapsspelletjes-dag. Breng dus een paar leuke spelletjes mee!

12/11: Komt dat zien, komt dat zien. Nadat we vorige week misschien al een aantal straten hebben kunnen veroveren en een paar huizen hebben kunnen bouwen op het spelbord, gaan we dit vandaag proberen in ons dorp in real-life. Wie wordt de eigenaar van de Oude baan of de Ferdinand Maesstraat en wie gaat direct naar de gevangenis en komt niet langs start? Kom het vandaag bij ons ontdekken!

19/11: Een hele dag Chiro vandaag want het is KRIKO! We beginnen al om 9u ’s morgens en gaan door tot 17u vandaag. Meer info zie voorwoord vooraan!

26/11: Het begint al heel koud te worden buiten en daarom houden we vandaag een grote filmnamiddag. Leuke films mag je altijd meenemen!

3/12: Vandaag komt hij 3 dagen vroeger dan normaal, hij heeft een witte baard en komt vaak met zijn paard. Rarararaa, wie komt er vandaag langs?

10/12: Jullie examens zijn begonnen en omdat jullie dan hard moeten studeren maar toch een beetje ontspanning kunnen gebruiken is het vandaag maar Chiro van 5 tot 7!

17/12: Cmoon Girls, nog effkes blijven knalle. Moed ni laten zakken. Die laatste examens kunnen der ook nog wel bij! Daarom ook vandaag Chiro van 5 tot 7.

Zaterdag 23/12: Kerstfeestjeeeee!! Joeppieee. Deze dikke party start om 19u en om 22u zullen alle pakjes wel open gedaan zijn en mogen jullie terug naar de mama en papa 😉 . Voorzie ook allemaal een klein cadeautje van rond de €5.

24/12: Geen Chiro

31/12: Geen Chiro

 

Allemaal prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

xxx Lotte & Cools

Categorieën: Tippers

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: