Woordje van onze vb’s

KRI KRA KRO… KRIKO!!!

Volgens sommige leden is vetzakken-dag de belangrijkste dag van het jaar in de Chiro,
maar de pastoor vindt dat dit Christus Koning is.

KRIKO, het grote Chiro-feest.

Op 19 november vieren we dit een hele dag met alle leden en leiding!

We komen om 9.00u samen, gaan dan naar de kerk voor een viering, eten een maaltijd (bereid door onze privé-koks J) en gaan daarna, hoe kan het anders in de Chiro, spelen spelen spelen!! De chiro is dan voor iedereen om 17.00u gedaan.

Graag inschrijven door een overschrijving te doen van €5 per lid met vermelding van naam en afdeling. Rekeningnummer: BE04 7331 3811 8431.

Op de volgende pagina lees je meer nieuws over de aankoop van Chiro Waarloos-T-shirts en –truien, over ons tweedehandswinkeltje en over het uniform.

De koude dagen komen eraan, maar wij verwarmen ons door samen te spelen en… door glühwein en warme chocomelk te drinken na de kerstviering op 25 december.
Iedereen welkom!

Luc en Linda

Verkoop T-shirts en sweaters Chiro Waarloos

De nieuwe voorraad T-shirts en sweaters werd geleverd.

Alle maten zijn nu opnieuw beschikbaar.

Op zondag 5 november staan Bart en Ellen tussen 17u en 18u aan de Chiro-lokalen om te verkopen. De leden van de oudste afdelingen kunnen ook even langskomen.

T-shirts en sweaters zijn er in volgende maten:

kindermaten: 7/8j       9/11j    12/14j

grote maten: S/M/L/XL

Prijs T-shirt: € 6

Prijs sweater: kinderen €20 / grote maten €25

Tweedehands kledij

Chirokleding die te klein is en nog in draagbare staat, kan je afgeven aan de leiding en vb’s om door te geven binnen de Chiro.

Er wordt geen administratie bijgehouden om het geld achteraf terug aan de schenker te geven.

De T-shirts zijn niet van voldoende kwaliteit om door te verkopen. Ze worden gratis uitgedeeld bij de verkoop net voor het kamp om nog een laatste keer te gebruiken.

Een tweedehands sweater kan je aan € 10 kopen.

Wij hebben nog geen chiro-broeken of chiro-rokjes om door te verkopen. Er zijn slechts enkele chiro-broeken in de grootste maten te verkrijgen. Het heeft dus weinig zin om daar voor langs te komen.

De eventuele winst met de verkoop van tweedehands kledij gaat naar de chirokas.

Uniform

De beige broek of rok en de rode Chiro-Waarloos T-shirt is verplicht behalve voor de kleinste afdelingen (mini- en speelclub).

De kleinste afdelingen hoeven nog geen uniform te dragen (mag wel natuurlijk), de rode Chiro-Waarloos T-shirt is met het kamp wel verplicht.

Categorieën: Algemeen

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: