mei – juni

6 mei: Vandaag gaan we de ruimte in! We spelen een spel dat ons langs verschillende planeten zal brengen. Doe zeker je best anders geraken we misschien niet meer terug naar de aarde.

13 mei: Helaas is het vandaag geen chiro want de leiding is op buitenlands weekend. ☹

20 mei: Voor de laatste keer dit jaar gaan we het bos nog eens intrekken, we komen er niet uit tot we alle bomen en struiken gezien hebben.

27 mei: Voor de ene een droom, voor de andere een nachtmerrie. Vandaag zullen we op de chiro samen met de mama’s en papa’s spelen. Alle ouders die graag meedoen zijn uiteraard welkom, gelieve wel de leiding hiervan op de hoogte te brengen zodat we een beeld krijgen van hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn.

3 juni: Waterspelen, laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn zodat we de hele dag met waterballonen, pistolen en andere waterdingen kunnen spelen. Neem zeker handdoek, reservekledij, (zwemkledij),… mee.

10 juni: Vandaag is de chiro in misterie gehuld. Wat is echt en wat niet? Help jij mee de misteries van Chiro Waarloos te ontrafelen???? Wie van jullie zijn de beste detectives?

17 juni: Vervangleiding! De leiding heeft examens en zal dus niet voltallig aanwezig zijn, geen nood er zal fantastische vervanging voorzien worden.

24 juni: Het is vandaag de allerlaatste chirozondag ☹ We gaan op daguitstap, Verdere informatie zal zo spoedig mogelijk meegedeeld worden.

Veel lieve knuffels van jullie leiding, we gaan jullie missen (tot op kamp) 😉
X X X Arno, Celien & Margot
mini1

Categorieën: Miniclub

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: