Miniclub Sep-Okt.

Hey liefste miniclubbertjes en ouders. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook! Het is elke keer chiro van 14u tot 17u, indien dit niet zo is, staat dit altijd vermeld in het programma. Omdat we om 16u altijd een kleine pauze doen, mogen jullie zeker niet vergeten om een koekje en/of drankje mee te nemen.

16/09: Vandaag komen jullie te weten wie jullie supertoffe leiding is in een knaller van een openingsspel, SPANNENDDD!

23/09: Omdat we elkaar nog niet zo goed kennen, spelen we vandaag kennismakingsspelletjes. We gaan ook op avontuur en verkennen zo het terrein.

30/09: Slinger hier, vlaggetjes daar, we pimpen ons lokaal voor een superjaar. Kijk thuis eens of je nog iets hebt liggen zoals vlaggetjes, lichtjes, restjes verf… om er het mooiste lokaal van de wereld van te maken.

07/10: Om jullie tot echte miniclubbers om te toveren, doen we vandaag een mini-doop. 😊 Vergeet zeker geen slechte kledij aan te doen en neem een handdoek+reserve kleren mee.

14/10: Niet iedereen is hetzelfde, sommige mensen hebben een beperking. Daarom spelen we vandaag de Paralympische miniclubspelen.

21/10: Meedoen is belangrijker dan winnen! We spelen levende gezelschapsspelletjes…

28/10: HALLOWEEEEN!!! Kom allemaal verkleed als je favoriete griezelfiguur en we gaan er samen de leukste-spannendste-griezeligste Halloween dag van maken! Chiro van 16-20u. Vergeet geen 3 EURO voor de lekkerste pompoensoep met spinnenkoppen.

 

Knuffels van jullie nieuwe topleiding

Nona, Jules, Wout en Kato xxxx

Categorieën: Miniclub

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: