Rakkers Sep-Okt.

Hey hallo lieve (nieuwe)rakkers en ouders,

Aangezien het fantastisch kamp weer achter de rug is :), zullen er ook nieuwe rakkertjes zijn die nog niet weten dat er elke zondag een spetterende chirozondag is van 14u tot 18u, Als er geen zondag is dan wordt dat aangegeven in het boekje.

We komen dit jaar ook even langs  voor de nodige vragen en het lidgeld.

We maken er een memorabel en spetterend chirojaar van!

16/09

Wie zou jullie nieuwe enthousiaste leiding nu kunnen zijn? Vind het uit in het openingsspel.

23/09

Neem jullie lange jas en bril maar mee want jullie gaan jullie gedragen in een  fantastisch sherlock holmes-spel, zo leren wij jullie iets beter kennen.👀  Beter komen dus!!

30/09

Euhum euhum euhum euhum aan allen die vandaag komen, Proficiat! Aan allen die niet komen een iets mindere proficiat want vandaag gaan wij ons luxueuze Rakkers lokaal nog wat luxueuzer maken. Neem dus wat verf, posters, vlaggen,… mee. Alles is welkom, den origineelste wint!

07/10

Niet gaan lopen, want de rakkers gaan we vandaag dopen! Hiephiep hoera vandaag worden jullie officieel een rakker 2019. Neem uiteraard reservekledij mee en een handdoek.

14/10

Groot of klein, oud of jong, sterk of slap,… het maakt vandaag allemaal niet uit, want we gaan het wat heviger doen vandaag den dag. Eens testen wie het hevigste is. Het thema is vandaag leger dus neem een leger outfit mee.

21/10

Miauwkes, als rakker gaan we  los, een gigantisch groot spel spelen in het bos.

Het is geen mop, het wordt gewoon top!

28/10

Woehoe Ik hoop dat jullie geen schrik hebben in de donker want vandaag gaan we griezelen in het dorp, want het is halloween, joepie!! Vergeet zeker je niet te verkleden als een echte haloweener, want we maken er iets spetterend van.

 

Miauwkes

Jullie enthousiaste leiding

Victor en Thomas

Categorieën: Rakkers

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: