Toppers Sep-Okt.

16/09:                    Vandaag spelen jullie het groot ‘ontdek je fantastische leidingsspel’ Allemaal komen. Om 17u moogde al naar huis.

23/09:                    Lokaal inrichten, pakt allemaal wat verf, p-magazines, vlaggetjes en andere spullen die tegen ne muur kunnen hangen om ons lokaal megagraaf te maken.

30/09:                    Omdat Toppers een uitstekende reputatie hebben binnen onze Chiro kunnen we niet anders dan deze ook dit jaar in ere te houden. We spelen allerhande vermoeiende, tactische en strategische spelen om jullie basiscapaciteiten op te meten.

7/10:                                        Om helemaal te bewijzen dat jullie uit het juiste hout gesneden zijn () mogen jullie vandaag bewijzen dat jullie beter zijn dan de leiding. Neem zeker een doos zakdoekjes mee om jullie traantjes af te vegen na de nederlaag.

14/10:                    Doop, ni meer of ni minder! Neemt proper kleren en nen handdoek meer, doe niks aan da ni vuil mag worden.

21/10:                    Toppers zijn net zoals andere mensen afstammelingen van de chimpansees, om jullie oerinstincten naar boven te halen zullen we vandaag in jullie natuurlijke habitat spelen; Het bos van Waarloos.

31/10:                    Opgelet!! Dit is een Woensdag!! Geen zondag!! Vanaf 17u zijn jullie welkom in jullie griezeligste verkleedkleren om daarna over het donkerste en griezeligste spookpad van Waarloos te wandelen. Uiteraard gaan we ook iets eten à 5€. Om 21u moogde al terug vertrekken naar de mama en de papa.

Categorieën: Algemeen, Toppers

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: