Kwiks Maa-Apr.

3 maart: Vandaag is jullie leiding druk bezig met jullie bangelijk kamp voor te bereiden. Daarom is het vandaag jammer genoeg geen chiro :(( Maar geen getreur volgende week staan we weer paraat voor jullie!!

10 maart: We gaan samen naar instuif in Kontich dus kom zeker allemaal met de fiets! Er zullen springkastelen, gekke fietsen knutselworkshops en attracties zijn! See you then xx

17 maart: Deze zondag doen we mee aan de rakwidag van het Gewest Maas. De activiteit is in de Schorre en om daar te geraken vragen wij ons af of er ouders zijn die willen rijden? Laat het ons weten:)

24 maart: Waar zitten hier de echte Jeroen Meusen of Piet Huysentruyts? Dat gaan we vandaag te weten komen in een gekke kookwedstrijd. Begin al maar te oefenen thuis want de jury zal streng zijn 😉 Voor alle lekkere ingrediënten vragen we jullie om 5 eurootjes mee te nemen.

31 maart: Vandaag staat de kleur groen centraal, als je te weten wilt komen waarom moet je zeker komen opdagen! (Kom allemaal in het groen)

7 april: Deze week kunnen we onze zondag in 1 woord samenvatten: RECHTDOOR!

14 april: Kunnen jullie de leiding verslaan of zijn wij net iets sterker? Vandaag spelen we een originele versie van 1 tegen allen, kom dus maar bewijzen dat jullie echte kwiks zijn en de leiding kunnen verslaan;)

21 april: Geen chiro deze week, iedereen zal het al druk genoeg hebben met paaseitjes te rapen.

28 april: Kom mee met ons op reis naar… KWIKSLAND!! Een paradijs waar de kwiks zich helemaal kunnen uitleven!!

KUSJES FROUKE & JADE

Categorieën: Algemeen, Kwiks

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: