Rakkers Maa-Apr.

03/03 De leiding zit jammer genoeg op Leiding weekend om de kamp plaats te gaan inspecteren, geen Chiro vandaag.

10/03 We zullen vandaag eens zien wie er de beste en de sterkste is van de rakkers, want het is laddercompetitie!

17/03 Vandaag gaan we de andere rakkers en kwiks leren kennen van het gewest Maas! Het is Rakwi dag in de Schorre Boom, verdere info volgt nog.

24/03 Deze zondag zullen we eens zien hoe jullie julie plan kunnen trekken in het dorp (onder ons toezien 😉 ) . Het is een dorp spel!! Iedereen represent!

31/03 Vandaag mogen jullie het beest uit jezelf halen en je verkleden als een dier naar keuze. We spelen allemaal spelletjes rond het thema “zoo”.

07/04 Elke Maffia baas of bazin is vandaag jaloers op jullie want we spelen in het bos het welgekende drugsspel ! Vergeet je maffia kleren niet!

14/04 Vandaag gaan we op citytrip doorheen Europa! Jullie mogen ervaren welke specialiteiten er zijn per land, want we spelen het Europa spel!

21/04 Ik hoop voor jullie dat de paashaas vandaag langs is geweest want op de Chiro is er niet veel te beleven… Gelukkige Pasen!!

28/04 Tijd om de echte rakker naar boven te halen vandaag want we spelen een klakkenbuisgevecht!! Gelieve een stoere zonnebril en oude magazines mee te nemen!

Groetjes je beste leiding team xoxo

Categorieën: Algemeen, Rakkers

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: