Kwiks Mei – Juni

4 mei: Jullie leiding is samen met de oudste leiding op buitenlandsweekend, geen chiro dus vandaag :((( (Wij gaan jullie ook missen hoor ;))

12 mei: Geen heksensoep met spinnen, ratten en vieze hondenharen meer, want wij gaan al de heksen vangen. “Heks heks pling pling Sabrina spring ;)”

19 mei: Vandaag zit er een saboteur onder ons maar wie oh wie zou dat zijn? Samen gaan jullie op zoek naar de mol onder ons, spannendddd

26 mei: Vandaag zullen jullie ons weer moeten missen :(( Maar niet getreurd! De oudste groepen hebben voor jullie een fantastisch spel ineengestoken dat jullie sowieso super gaan vinden!!!

2 juni: De leiding zit vanaf nu in de examenperiode, daarom is het chiro van 14u tot 17u. Hopelijk gaan julle nog volop kunnen genieten van het (hopelijk) mooie weer, want vandaag staan er zi-za-zotte waterspelletjes op het menu! Doe daarom maar allemaal jullie zwemgerief aan :))

9 juni: Deze week is het chiro van vrijdag tot 19u-21u! Maar net zoals ons tijdens de examens, zullen jullie al jullie hersencellen te boven moeten halen, vandaag is het mastermind

12 juni: Nog steeds chiro op vrijdag vandaag! Hadden jullie altijd al is zin om een kijkje te nemen in de lokalen van de andere groepen??? Kom dan zeker deze vrijdag naar de chiro voor een mega bangelijk lokalenspel!!!!

23 juni: Allerallerallerliefste kwiksjes van ons, vandaag is het jammer genoeg onze laatste chirozondag samen :(( Om deze dag onvergetelijk af te sluiten gaan we een hele dag samen op stap. Verdere info volgt nog! Xxxx

Kusjes van jullie liefste leiding xoxoxoxoxo

Categorieën: Kwiks

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: