Toppers Mei – Juni

5 mei: De leiding is op Buitenlands weekend, helaas mogen jullie nog niet mee en is het vandaag dus geen Chiro ☹

12mei: toppers weekend, meer info in Brief. Be there or be a Tipper

19 mei: Bouwdag/waterspelen: in de hoop dat we al nieuwe sjorpalen hebben gaan we is wa oefenen voor op kamp. Uur wordt nog meegedeeld dus check zeker de Whatsapp!!!!

26 mei: Wij zijn jullie als leiding zodanig beu dat we vandaag geen leiding geven maar er is vervangleiding, amuseer jullie en gedraagt u!

31 mei: ’t zijn examens dus chiro op vrijdag van 5-7, t’is met eten te doen enzo

9 juni: examens van 2-5u op zondag, zonder eten dus he gasten

14 juni: De laatste loodjes wegen het zwaarst, Laatste keer op vrijdag van 5-9, palt deze keer €10 mee want we gaan dik BBQ’en.

23 juni: De laatste chirozondag van dit jaar. Wat een ongeloofelijk tof jaar het weer was. Stop maar met wenen want we gaan nog op kamp in Augustus. Vandaag gaan we op daguitstap, meer info vindt je in de brief.

Gasten, het was ons een waar plezier om leiding te geven aan een groep als jullie. Elke zondag opnieuw waren jullie talrijk aanwezig en vol van enthousiasme. Wij als leiding kijken met een grote glimlach terug op dit jaar en gaan ons nu concentreren op het mega-fantastische kamp. We hopen dat alle jullie allen meegaan om er samen een geweldige afsluiter van te maken.

Voor sommigen tot in de Kerels, voor anderen nog een jaartje als Topper, maar allen in CHIRO WAARLOOS!!

Jullie Leiding,

Arno, Ruben & Maxim

Categorieën: Algemeen, Toppers

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: