Tippers Sep-Okt

Hey lieve tippertjes! Wij zijn jullie nieuwe leiding en kunnen niet wachten om het chirojaar in te vliegen!! Dit jaar is het steeds chiro van 14U tot 19U! Omdat we steeds op de chiro eten, zouden jullie steeds 5 euro moeten meenemen.

15/09 Wie o wie wordt jullie tippersleiding 2019-2020?? SPANNENDD! Vandaag is het maar chiro tot 17u, een spijtige zaak, maar niets aan te doen…

16/09 Nu het nieuwe jaar eindelijk van start kan gaan, wordt het tijd dat jullie tot echte tippers omgetoverd worden aan de hand van een te gek spel. Het kan wel eens handig zijn dat jullie niet jullie allerbeste kleren aandoen en propere kleren meenemen! Waarom? Dat zullen jullie vandaag te weten komen 😉

29/09 Vandaag zullen we onze dag doorbrengen op de kermis van Kontich. Neem dus allemaal jullie fiets mee, we spreken af op de chiro (gewoon om 14u) en fietsen samen naar daar! Breng ook een zakcentje mee.

6/10 We zijn er goed ingevlogen dit jaar, maar ons lokaal kan wel nog een likje verf en wat versiering gebruiken. Neem dus (als je het hebt) allemaal gerief mee om ons lokaal tot iets moois om te toveren.

13/10 Wij hopen dat jullie allemaal goed uitgerust zijn, want het wordt geen chirozondag zoals een andere. Vandaag duwen we de luie zetels aan de kant en staan we allen paraat voor de HEVIGE TIPPERSSPELEEENNN!

20/10 Het enige wat we te zeggen hebben, is dat er eens goed gelachen gaat worden vandaag! Smeer die buikspieren en lachwangetjes al maar in…

26/10 HI HA HALLOWEEEEEN, muhahahahaa. Het zal een spannende dag worden, want we gaan griezelen zoals jullie nog nooit gegriezeld hebben. Omdat alles in het donker 10 keer enger is, gaat de chiro vandaag door van 18-21u.Vergeet geen 5 euro voor de griezeligste hapjes!

Kusjes jullie kersverse, leuke leiding

Nona en Ilke xxx

Categorieën: Tippers

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: