Toppers Sep-Okt

15/09: Het nieuwe Chiro jaar gaat weer van start! Zoals altijd beginnen we met een heel leuk openingsspel. Joepie! Hiermee kunnen jullie erachter komen wie jullie leiding is.

22/09: Het is altijd leuk om een aangenaam lokaal te hebben op de Chiro. Dus we gaan ons lokaal pimpen! Neem allemaal pimpstuff mee.

29/09: Vandaag gaan we ons gedragen als echte ridders. We gaan een levende stratego spelen in het bos! Bereid jullie maar voor op een spannende strijd tussen twee legers.

06/10: We gaan uitzoeken wie de echte tanken onder ons zijn. Hevige spelen!! Zorg er maar voor dat jullie spieren goed ingesmeerd zijn.

13/10: Vandaag gaan we wat centjes inzamelen voor onze kas. Vlaaien verkoop! Laat de zakenman diep in jullie maar eens naar boven komen.

20/10: Hopelijk gaan jullie het niet vaak nodig hebben later, maar vandaag gaan we proberen uit te handen te blijven van de pakkers. Jachtseizoen! Laat jullie ninja-skills maar eens zien.

27/10: We gaan een stevige competitie doen om erachter te komen wie de beste topper is van deze groep. We doen een laddercompetitie!!

1/11: We gaan elkaar de stuipen op het lijf jagen, want het is Halloween op de Chiro. Chiro van 19-22u en zo goed mogelijk verkleed komen. Zorg wel dat je al gegeten hebt.

Wij hebben er al zin in! Hopelijk jullie ook!

Vriendelijk groeten Wout, Thibault en Akin, jullie TOP(pers)LEIDING

Categorieën: Toppers

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com