Speelclub Nov-Dec

Dag speelclubbertjes en ouders, 10 november om 17 uur doen wij nog een tweede info-avond, zodat degene die er de vorige keer niet bij konden zijn, toch zeker nog de kans hebben om snel even te komen kijken! Indien je er vorige en  deze keer niet kan bijzijn, geven wij de brief met algemene info (lidgeld, uniform… ) mee met uw zoon/dochter. Als je toch nog vragen hebt, spreek ons zeker aan voor/na een chirozondag! 🙂

3 november:  Joepie!! Vandaag mogen de jongens lekker doen wat ze willen en de meisjes ook, want het is JONGENS-MEISJESDAG!!

10 november: Geeef Acht!! Ingerukt Mars!! Vandaag zullen jullie dit nog veel horen want het is LEGERDAG! Doe jullie soldatenuniform maar aan en laat vandaag maar eens zien wat voor sterke jongens en meisjes jullie zijn!! (+INFOAVOND, voor de ouders die de vorige keer niet konden komen, om 17u in het speelclublokaal)

17 november: K R I K O !!! Jullie zitten heel de dag met ons opgescheept vandaag, ole ole !! Verdere info kan je vooraan in dit boekje lezen (voorwoord)

24 november: Wie kan het langst een voetbal in de lucht houden? Wie heeft de langste haren? Wie kan het meeste curryworsten eten? We testen het vandaag tijdens onze WERELDRECORDDAG !! Allemaal komennnn.. :))

1 december: Zijn jullie braaf geweest? Hopelijk wel, want de SINT komt op bezoek!! Neem jullie mooiste tekeningen mee & geef ze af vandaag, en misschien als jullie heel braaf zijn geweest neemt de Sint wel lekkere snoepjes mee! 😛

8 december: SUPERHELDENDAG! Is het een vliegtuig, is het een vogel? Nee dat is het niet, het zijn speelclubsuperhelden die je op de Chiro ziet !! Trek vandaag je beste pakje aan & laat zien wat voor een superheld jij bent!!

15 december: Tik tak tik tak… BOEM! Vandaag is onze zondag een tikkende tijdbom! Maar, gaan we deze bom wel onschadelijk kunnen maken?? En zo de chiro niet laten ontploffen? Vandaag wordt jullie stressgehalte dus enorm getest en doen we een echte race tegen de tijd!

22 december: HO HO HO, onze kerstboom staat al klaar hoor, voor ons MEGA SUPERLEUK KERSTFEESTJE! We schudden onze beentjes los op de tosfste maar ook foutste kerstmuziek! Chiro van 17.00-19.00 :))

29 december: Vandaag zijn we allemaal aan allemaal aan het recupereren van onze lekkere kerstetentjes, maar ons ook helemaal aan het klaarstomen voor het keivet feestje binnen twee dagen! Geen chiro vandaag want de leiding zijn hun stemmen en dansbeentjes aan het opwarmen :)! Santé op een megaleuk speelclubjaar in 2020!

XOXO De liefste speelclubleiding

Categorieën: Speelclub

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: